Fodbold nyheder

FC Köln henter flere forstærkninger fra konkurrenterne

Af Raymund Nelausen

FC Köln har forstærket sig frem til den kommende sæson, da de har hentet Sebastian Andersson hos Union Berlin og Ondrej Duda fra Hertha BSC.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Köln starter Bundesliga-sæsonen på lørdag, når de møder TSG Hoffenheim. Til den kamp har de to nye ansigter med, da de har hentet offensive spillere hos deres konkurrenter. I går skrev de under med Sebastian Andersson fra Union Berlin, og i dag har de præsenteret Ondrej Duda fra Hertha BSC.

Svenske Andersson spillede en flot sæson hos Union Berlin, hvor det blev til 12 mål i sidste sæson. Han har fået en kontrakt frem til 2023 med ”Gedebukkene”. Duda har fået en kontrakt frem til 2024, og den offensive midtbanespiller er der store forhåbninger til hos FC Köln.

- Ondrej er en typisk 10´er. Han har allerede bevist i Bundesligaen, at han ikke kun kan lægge op til mål, men også score dem selv. Han er en løbestærk, som kan øge tempoet i spillet og har et godt overblik. Yderligere er han også fremragende på dødboldssituationer, udtaler FC Kölns administrerende direktør, Horst Heldt.

FC Köln har brug for, at Sebastian Andersson og Ondrej Duda formår at være afgørende i offensiven. Dette skyldes, at de har solgt deres profil Jhon Cordoba til Hertha BSC, som blev klubbens topscorer i sidste sæson med 13 mål.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik