Fodbold nyheder

FC Nordsjælland henter Michael Essien

Af Rasmus Ploug Jørgensen

Den tidligere fodboldstjerne, Michael Essien, bliver ny assistenttræner i FC Nordsjælland.

Article image

Ja det lyder næsten for godt til at være sandt. Men den er god nok. Den tidligere Chelsea og Real Madrid-stjernespiller, Michael Essien, bliver ny assistenttræner i FC Nordsjælland for cheftræner Flemming Pedersen. Aftalen kom i hus i forbindelse med, at den 37-årige ghaneser var på besøg hos den nordsjællandske klub ifm. sin træneruddannelse og der var kemien så god, at FC Nordsjælland valgte at tilbyde ham en kontrakt.

- Hans karriere og erfaring taler for sig selv, men når man så lægger hans ydmyge og givende personlighed oveni, så er det en unik mulighed for os til at få en person ind i trænerteamet, som kan gøre vores miljø endnu mere udviklende for vores spillere og samtidig give værdifuldt input til trænerteamet og være vores forlængede arm på træningsbanen. Vi glæder os meget til at få Michael ombord i FCN, siger klubbens cheftræner, Flemming Pedersen.

Essien har første arbejdsdag på torsdag og FC Nordsjælland starter den nye 2020-2021 Superliga-sæson på søndag på Brøndby Stadion. Der har ghaneseren nok ikke fået sat sit aftryk på holdet endnu, men det bliver spændende at følge i fremtiden.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik