Fodbold nyheder

Arsenal-bud på Aouar afvist af Lyon

Af Nicolai Christensen

Arsenal har i længere tid været meldt interesseret i Houssem Aouar, og de skulle angiveligt have fået et bud på den unge franskmand afvist af Lyon.

Article image
Ritzau-Scanpix

En kreativ midtbanespiller har været en prioritet for Arsenal i hele dette transfervindue, og franske Houssem Aouar fra Lyon har eftersigende været ”The Gunners” førsteprioritet. Arsenal skulle ifølge mediet RMC Sport have sendt deres første bud på Aouar afsted til Lyon, og buddet skulle lyde på 258 mio. kroner plus en ukendt spiller. Spilleren er ifølge mediet Matteo Guendouzi, der har raget uklar med Arsenals spanske-manager Mikel Arteta, og derfor ikke er i spanierens planer for fremtiden.

Buddet er blevet afvist af Lyon, og det ventes derfor, at Arsenal vil forsøge sig med endnu et bud, for at se om det er muligt at få fat i den 22-årige franskmand. Om deres mulige eventuelle nye bud stadigvæk inkluderer Guendouzi, er stadig uvist, et nyt bud ventes dog.

Aouar er 22 år, og spiller på den centrale midtbane med forcer i det opbyggende og chanceskabende spil. Han har i denne sæson været involveret i 19 scoringer, i form af enten mål eller assist, i 41 kampe i alle turneringer.

Mere om Houssem Aouar

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik