Fodbold nyheder

Premier League-klubber forsøger at stjæle West Ham-spiller

Af Raymund Nelausen

Grady Diangana og West Ham skulle efter sigende have en aftale med West Bromwich på plads, men nu forsøger flere klubber at hente Diangana i 11. time.

Article image
Ritzau-Scanpix

West Bromwich er meget tæt på West Ham-spilleren Grady Diangana. I onsdags skulle de to klubber have aftalt en overgangssum, og Diangana har angivelig også de personlige aftaler på plads. Alt er, som det skal være, men nu kan det hele ende med, at skiftet falder til jorden.

Aston Villa og Fulham har nemlig meldt sig ind i kampen om Dianganas underskrift, og forsøger at stjæle ham for næsen af West Bromwich. Den 22-årige englænder står lige pludselig med flere kort på hånden, og det kan sætte en stopper for aftalen med West Bromwich.

Det kommer dog an på, hvad Aston Villa og Fulham har at byde på. Diangana har den seneste sæson været udlejet til netop West Bromwich og kender derfor klubben. Yderligere har han haft en stor andel i klubbens oprykning til Premier League, og det realistiske vil derfor være, at de to parter fortsatte samarbejdet.

Ren økonomisk kan Aston Villa og Fulham give Grady Diangana en bedre pakke, og det kan måske få englænderen til at skifte mening. Intet er derfor på plads endnu mellem Diangana og West Bromwich.

Mere om West Ham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto