Fodbold nyheder

Manchester United så drømme-signing på tæt hold i nederlag

Af Nicolai Christensen

I deres Europa League-nederlag til Sevilla fik Manchester United mulighed for at scoute et af deres store transfermål denne sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Uniteds Luke Shaw var ude til kampen imod Sevilla, der betød at unge Brandon Williams, som har haft en fin gennembrudssæson, skulle spille venstre backen. Den 19-årige back har efter sin flotte sæson fået en kontraktforlængelse, men det lader til, at ”The Red Devils” godt kunne tænke sig en ekstra venstre back.

Ham er der mange forlydender om, at de så på tætteste hold i 1-2-nederlaget, nemlig Sergio Reguilon, ifølge Manchester Evening News. 23-årige Reguilon har været på lån i Sevilla i denne sæson, hvor han har imponeret, og blandt andet modtaget hæderen ”La Liga-forsvarsspiller for sæsonen”.

I semifinale-opgøret mellem de to klubber var Reguillon gennem hele kampen udfordrende og svær at håndtere for United-mandskabet. Spanieren skulle have en pris i omegnen af 148 mio. kroner, der virker som ingenting for en etableret spiller i en af de største ligaer. Til sammenligning forlanger Leicester angiveligt 659 mio. kroner for Ben Chilwell, imens at Norwich forlanger omkring 164 mio. kroner for Jamal Lewis, der er rykket ned med ”The Canaries”.

Sergio Reguilon og resten af Sevilla-mandskabet spiller på fredag klokken 21 Europa League-finale imod Inter.

Mere om Reguilón

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik