Fodbold nyheder

Medie:
United vil betale godt for Vinícius Júnior

Af Daniel Fisker

Manchester United har efter sigende rettet opmærksomheden mod Real Madrid-kanten Vinícius Júnior.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sommerens helt store transferrygte sendte Borussia Dortmund-kanten Jadon Sancho til Manchester United, som dog ikke nåede at hente det engelske stortalent til Old Trafford, før Bundesliga-klubbens frist den 10. august.

Nu kunne noget tyde på, at ”The Red Devils” har opgivet Sancho. I hvert fald rapporterer Defensa Central – via Sport Witness – at Manchester United i stedet har rettet opmærksomheden mod Real Madrid og den talentfulde venstrekant Vinícius Júnior.

Transfermediet citerer kilder tæt på Real Madrid, at Manchester United har spurgt ind til, hvordan det brasilianske stortalents situation i den spanske hovedstadsklub. Premier League-klubben skal ydermere være parate til at betale godt for Vinícius Júnior.

Noget kunne dog tyde på, at Manchester United – ligesom i Dortmund – bliver efterladt med en lang næse. Sport Witness mener således at vide, at Vinícius Júnior totalt har afvist Manchester Uniteds tilnærmelser.

Vinícius Júnior er fast besluttet på at blive i Real Madrid og kæmpe for sin plads på holdet. ”Los Blancos” er heller ikke ivrige efter at sælge det brasilianske stortalent, som ifølge Zinedine Zidane leverede et godt indtryk i den forgangne sæson.

Mere om Vinícius Júnior

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik