Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Meget kunne tyde på, at der skal renses ud i Juventus-truppen efter en bittersød sæson. Cristiano Ronaldo bliver dog hos "Den Gamle Dame".

Article image

Juventus-truppen kommer efter al sandsynlighed til at skulle gennemgå en overhaling denne sommer. I øjeblikket skulle Daniele Rugani, Sami Khedira, Gonzalo Higuain, Federico Bernardeschi og Mattia De Sciglio befinde sig på affyringsrampen. (Calciomercato)

Juventus-præsidenten Andrea Agnelli er sikker på, at Cristiano Ronaldo også er Juventus-spiller, når næste sæson sparkes i gang. Den portugisiske superstjerne skal således ikke til eksempelvis Paris Saint-Germain. (Sky Sports)

Paris Saint-Germain har regelmæssigt forhørt sig om Real Madrid-stortalentet Vinicius Junior, som ”Los Blancos” dog ikke er interesserede i at sende til PSG – hverken med en lejeaftale eller en permanent aftale i bagagen. (Marca)

FC Barcelona-midtbanespilleren Philippe Coutinho, som i øjeblikket er udlejet til Bayern München, vil ikke beslutte sig for, hvad fremtiden skal bringe, før den igangværende Champions League-sæson er slut. (Sport)

Benfica håber på at kunne hente den 33-årige angriber Edinson Cavani til klubben. Den tidligere Paris Saint-Germain-angriber har været uden klub, siden hans kontrakt med den franske hovedstadsklub udløb i juli måned. (L’Equipe)

Jadon Sancho kan se frem til en markant lønforhøjelse, hvis Manchester United ikke har indfriet Borussia Dortmunds priskrav senest den 10. august. Lønforhøjelsen betyder, at Sancho kommer til at tjene 75 millioner kroner om året i stedet for de nuværende 45 millioner kroner. (Caught Offside)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik