Manchester C - Real Madrid

Europa: Champions League
Manchester C R. Sterling (9), G. Jesus (68)
Etihad StadiumFuld tid2-1
Real Madrid K. Benzema (28)
OptaktLineupReferatVideo

Forud for giganternes møde:
Jeg vil altid være en Barça-mand

Af Christian Bang Jensen

Torsdag var der pressemøde forud for Champions League opgøret mellem Manchester City og Real Madrid. Her talte Pep Guardiola blandt andet om det at slå Real Madrid og fraværet af Sergio Ramos.

Article image
Ritzau-Scanpix

Nu går det igen løs i den største af de europæiske turneringer. Mestrenes mester skal findes i løbet af august, og Champions League sparkes i gang fredag aften med giganterne Manchester City, der står overfor Real Madrid.

Forud for opgøret mødte Manchester City-manager Pep Guardiola op til det traditionelle pressemøde, og her forholdte den spanske træner sig til spørgsmålet, om det er specielt at slå Real Madrid, når man har en fortid som Barcelona-spiller og -træner.

- Nej, ikke specielt. Uanset om vi spiller mod Real Madrid eller ej, så vil jeg altid være en Barcelona-mand. Det er klubben, jeg voksede op i, og den gjorde mig til den, jeg er, men da jeg var hos Bayern (München) og spillede mod Real Madrid eller Barcelona, ville jeg slå dem. Det vil jeg for vores spillere og vores klub, så de kan tage de næste skridt. Jeg fokuserer ikke på de følelsesmæssige ting. Jeg fokuserer på, hvad vi skal gøre for at slå Real Madrid.

Til aftenens kamp må Manchester City se bort fra argentinske Sergio Agüero og franske Benjamin Mendy. Omvendt skal Real Madrid undvære nøglen i forsvaret Sergio Ramos. Anføreren trak et rødt kort i det første opgørs afsluttende minutter, men fraværet af den 34-årige spanier, er ikke noget Pep Guardiola vil fokusere på.

- Vi vidste, at (Sergio) Ramos ville være ude i det øjeblik kampen på Santiago Bernabeu var færdigspillet. Selvfølgelig er han nøglen for dem, og han har været en stor spiller gennem hele sin karriere, men som jeg lige sagde, fokuserer vi mere på, hvad vi kan gøre for at påvirke og vinde kampen, fremfor hvem der måske eller måske ikke spiller.

Det første opgør i Spanien endte med en 2-1-sejr til Pep Guardiola og Manchester City, der dermed står med gode kort før aftenens opgør på Etihad Stadium.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik