Fodbold nyheder

Kilde:
PL-back kan være på vej tilbage til MLS

Af Daniel Eckford-Olsen

DeAndre Yedlin har taget hul på det sidste år af hans kontrakt i Newcastle, nu kigger han efter nye muligheder.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den amerikanske landsholdsspiller DeAndre Yedlin har siden 2014 været tilknyttet PL-klubber, efter han skiftede fra ungdomsklubben Seattle Sounders FC til Tottenham. Ifølge en kilde er der indtil nu ingen tegn på, at kontrakten der er ét år tilbage af skal fornyes. Yedlin er derfor ifølge den officielle hjemmeside for MLS meget interesseret i at vende tilbage til Major League Soccer.

Siden han skiftede til Tottenham i 2014, har han spillede 115 kampe i Premier League og Championship, det blev dog kun til én optræden i London-klubben, hvor han aldrig brød igennem. Han blev derfor udlejet til Sunderland, hvor han spillede én sæson.

Hvis DeAndre Yedlin bliver i Newcastle, kan han allerede til januar på forhånd forhandle en kontrakt på plads, og forlade det Sydengelske i sommeren 2021.

DeAndre Yedlin er amerikansk statsborger, der spiller udenfor MLS og har samtidig en markedsværdi på over 3 millioner kroner, derfor er han på den såkaldte ”Allocation Ranking List”. Som giver klubben der er på toppen af ”The Allocation Order” førsteret til at skrive kontrakt med spilleren. Så hvis DeAndre Yedlin skal tilbage til MLS har FC Cincinnati lige nu rettighederne til at skrive kontrakt med amerikaneren.

Mere om Newcastle

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik