Fodbold nyheder

Manglende salg af Coutinho kan blive Arsenals livline

Af Christian Kern Hansen

Bliver Coutinho ikke solgt i dette transfervinue, kan Arsenal meget vel profitere af dette, og hente den brasilianske teknikker på en lejeaftale.

Article image
Ritzau-Scanpix

Philippe Coutinho har i denne sæson været på et lejeophold hos de tyske mestre Bayern München, og selvom opholdet bød på udemærket præstationer, så er præstationerne alligevel ikke endnu endt ud i en permanent aftale med den sydtyske gigant. Den 28-årige brasilianer forventes derfor igen at vende tilbage til Barcelona i udgangen af indeværende måned, og ifølge det britiske medie Daily Mail kan et scenarie bane vejen for et lejeophold i London-klubben Arsenal.

Det britiske medie Daily Mail skriver i hvert fald, at såfremt Barcelona ikke modtager et tilfredsstillende bud på den brasilianske teknikker, så kan det medføre, at et lejeophold kan blive en mulighed, og her kunne Arsenal altså ifølge Daily Mail være en mulighed. Mediet skriver, at Coutinho allerede har været kædet sammen med Arsenal om et potentielt lejeophold, der vil koste London-klubben cirka 222 millioner danske kroner, men Daily Mail skriver ydermere, at klubber der kan tilbyde Champions League i næste sæson også har interesse i brasilianeren, hvis karriere har lidt et markant dyk efter hans ellers voldsomme præstationer i Liverpool under Klopps ledelse. Den gamle storform har han endnu ikke kunne fremvise i Barcelona, og spørgsmålet er om en plads i Barcelona-truppen i den kommende sæson overhovedet er en mulighed?Mere om Philippe Coutinho

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik