Fodbold nyheder

United er klar til at betale det fulde beløb for Sancho

Af Christian Kern Hansen

Prisen for Dortmund-stjernen Jadon Sancho er høj, men Manchester United skulle angiveligt have lavet en plan for hvordan den høje pris skal betales til den tyske storklub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rygterne om Jadon Sanchos fremtid fortsætter med at optræde i hobetal i diverse medier, og den største knast mellem Dortmund og Manchester United lader til meget naturligt at være prisen. Selvom det førhen har lydt, at Manchester United blot vil betale cirka halvdelen af englænderens pris, så er der nu forlydener om, at Manchester Uniteds administrerende direktør Ed Woodward har fundet en fremgangsmåde, der kan sikre den engelske storklub en af de mest omtalte engelske talenter på nuværende tidspunkt.

Ifølge det tyske medie Bild har United intensiveret deres jagt på Sancho, og klubben skulle ifølge mediet ønske at betale det fulde beløb for Dortmund-stjernen, men United foretrækker dog at betale det fulde beløb af i forskellige rater. Dermed kan det virke mere overskueligt for klubben at betale prisen for englænderen, der ifølge tyske Bild er på cirka 893 millioner danske kroner.

Den blot 20-årige englænder har spillet 99 kampe for den tyske storklub Dortmund, og er noteret for 34 scoringer og 43 assists.

Mere om Jadon Sancho

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik