Fodbold nyheder

Kæmpe-talent vil forlade Bayern München

Af Raymund Nelausen

Franske Michael Cuisance har blot spillet en sæson hos Bayern München, men kan allerede være på vej videre i karrieren. Et stort tab for ”Die Rekordmeister”, som kan miste fremtidens helt store spiller.

Article image

Servus Bayern, må være det, som Michael Cuisance tænker på i disse dage. Ifølge SPORT1 overvejer den 20-årige franskmand, hvorvidt han skal forlade Bayern München efter kun en enkelt sæson.

Rygtet om et skifte er kommet frem efter, at Olympique Marseille har været ude og melde sig interesseret i Cuisance. Det blev midtbanespilleren meget smigret over, og vil efter sigende tage en snak med Hansi Flick vedrørende, hvad Flicks planer er med Cuisance i den kommende sæson.

Et skifte kan meget vel komme på tale i denne uge, hvor Bayern München, i dag fredag, møder Marseille i en træningskamp. Her vil Marseille tage det første skridt, og påbegynde samtaler om et muligt køb af Cuisance.

Michael Cuisance kom til Bayern München efter at have spillet to sæsoner hos Borussia Mönchengladbach. Det er dog kun blevet til ni kampe i den røde trøje i Bundesligaen, og det har fået Cuisance til at tvivle på sin fremtid i Bayern.

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - RB Leipzig - Atlético MadridChampions League - Manchester C - Lyon