Fodbold nyheder

Hvem bliver månedens manager i Premier League?

Af Nicolai Christensen

De nominerede til månedens manager i Premier League er blevet offentliggjort, og indeholder både etablerede og nyere PL-managers.

Article image
Ritzau-Scanpix

Pep Guardiola, Ralph Hassenhüttl, Jose Mourinho, David Moyes eller Ole Gunnar Solskjær bliver denne sæsons sidste månedens manager i Premier League.

Pep Guardiola og sit Manchester City-mandskab spillede i julimåned syv kampe, hvor det blev til 6 sejre og et nederlag med en målforskel på hele +23.

Ralph Hassenhüttl og Southampton spillede seks kampe, hvoraf tre af dem blev til sejr, og ligeledes tre opgør endte med en pointdeling. Højdepunktet for Southampton-manageren i denne måned må være sejren over Manchester City på St. Marys Stadium.

Jose Mourinho fik i syv kampe skrabet fire sejre, to uafgjorte og et nederlag til sig, og det gjorde, at Tottenham endte på sjettepladsen i ligaen bl.a. foran rivalerne fra Arsenal.

Den fjerde nominerede, David Moyes, kunne med 12 point ud af 21 mulige sikre sig overlevelse med sit West Ham-mandskab, og den præstation har sikret ham en plads i feltet til månedens manager i den bedste engelske fodboldrække.

Den sidste nominerede er Ole Gunnar Solskjær, og det er han på baggrund af fire sejre og to uafgjorte i sæsonens sidste seks kampe for United-holdet, der efter sejren over Leicester sikrede sig en flot tredjeplads og adgang til næste sæsons Champions League.

Prisen vil blive uddelt på fredag klokken 19 dansk tid. Man kan sætte sin egen stemme på Premier Leagues officielle hjemmeside og være med til at afgøre, hvem der bliver denne sæsons sidste månedens manager. En pris som Jürgen Klopp i øvrigt har vundet fem gange i indeværende sæson.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik