Watford - Manchester C

England: Premier League
Watford
Vicarage RoadFuld tid0-4
Manchester C R. Sterling (31), X R. Sterling (Str. 40), R. Sterling (40), P. Foden (63), A. Laporte (66)
LineupReferatVideo

Manchester City udspillede Watford efter opvisning fra Sterling

Af Raymund Nelausen

I aften var der stor forskel på top og bund, da Manchester City vandt med hele 4-0 i en kamp, hvor Raheem Sterling var i særklasse.

Det var svært at se i aften, at Watford kæmper for at overleve i Premier League, da de var chanceløse mod Manchester City. Kampen endte 4-0 til Pep Guardiolas tropper, og det kan koste en nedrykning til Watford.

Nedturen for Watford startede efter en halv time, da Raheem Sterling gjorde det til 1-0 uden chance for Ben Foster i målet. Kyle Walker smed et indlæg i boksen, hvor bolden endte for fødderne af Sterling. Her sparkede Sterling bolden hårdt mod mål, imens Foster intet kunne stille op.

Allerede 10 minutter senere fik Manchester City et straffespark, og her fik Sterling muligheden for at udbygge føringen. Sterling brændte dog først på Foster, men kunne efterfølgende score på returbolden. Det var Sterlings ottende scoring siden genopstarten efter coronapausen, og det viser at englænderen er i en fremragende form for tiden.

I 2. halvleg var det ren overlevelse for Watford, som skulle begrænse nederlaget så meget som muligt. De har blot tre point til stregen, og derfor bliver målscoren afgørende i nedrykningskampen. Dette var Manchester City dog ligeglad med, og de fortsatte med at gøre livet surt for Foster og resten af Watford.

Her gjorde Phil Foden det først til 3-0 efter 63 minutter, da han scorede på reposten efter endnu en god aktion fra Raheem Sterling. Kun fire minutter senere scorede Aymeric Laporte efter en dødboldsituation, og satte det sidste søm i Watfords kiste.

Ved stillingen 4-0 var Raheem Sterling også færdig med dagens arbejde, hvor han var indblandet i Manchester Citys tre første scoringer. De to mål betyder også, at han nu står noteret for hele 19 scoringer i denne sæson. Han er dog stadig et stykke fra Jamie Vardy på førstepladsen, som har scoret 23 mål.

Kampen sluttede 4-0 til Manchester City, og det kan få en afgørende betydning for Watfords overlevelse. Her ligger de på 17. pladsen med 34 point og en målscore på -27. Under stregen har Aston Villa og Bournemouth hver 31 point samt den selv samme målscore på -27. Watford skal derfor håbe på, at Arsenal slår Aston Villa stort, når de to hold møder hinanden senere i aften.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik