Fodbold nyheder

Napoli millimeter fra nyt angrebstalent i stor handel

Af Zacharias Thomhav

Den italienske klub skulle være blevet enige med Lille om en transfer af den 21-årige angriber, Victor Osimhen.

Article image

Den anerkendte italienske journalist, Fabrizio Romano, erfarer at nigerianske Victor Osimhen fra Lille skifter til Napoli. De sidste detaljer omkring spillerens kontrakt skulle være på plads, og der er tale ifølge Romano, tale om en fem-årig kontrakt til talentet.

Den 21-årige angriber har imponeret i Ligue 1 i denne sæson, hvor han i 27 kampe har præsteret at score 13 gange. I snit har talentet scoret et mål hvert 176. minut i sin første sæson hos Lille samt har han lavet fem oplæg.

Angriberen kom til den franske klub fra belgiske Charleroi i sommeren 2019, og har herefter bidt sig fast på Lille-holdet som igen i denne sæson har vist fremragende spil og sikret sig andenpladsen i den bedste franske liga. Det betyder, at man også i næste sæson skal spille Champions League, ligesom man gjorde det i denne sæson. Her scorede Victor Osimhen to mål i fem kampe.

Fodboldmediet Goal.com melder om en pris omkring 600 millioner kroner. Der vil derfor være høje forventninger til angriberen i traditionsrige Napoli.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea