Fodbold nyheder

Premier League:
Fans kan måske komme på stadions igen til september

Af Henrik Varbøl Andersen

Den engelske-regering og klubberne arbejder på en løsning, som kan sikre den rigtige stemning igen på de engelske stadions.

Article image
Ritzau-Scanpix

Genstarten af sæsonen i England har som så mange andre steder været uden tilskuere på stadions. Når den nye sæson i Premier League fløjtes i gang til september, håber klubberne på, at der igen må være fans til kampene. Det skriver 90min i dag.

Daily Mail rapporter om, at Premier League-klubberne forbereder sig på en delvis åbning for fans til 2020-21-sæsonen. Sammen med regeringen er klubberne et stykke fremme i planlægningen, og der forventes snart en udmelding omkring dette.

Der forventes en model meget lig den vi kender i Danmark, hvor stadion måske bliver halvt fyldt, og med forskellige indgangs-tider for fansene, så der undgås store kø-dannelser udenfor stadion på kampdage. Ifølge 90min vil det blive tilladt at lukke 25 procent af stadionkapaciteten ind fra september.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Manchester C - Real MadridChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea