Fodbold nyheder

Arrogante Zlatan:
Jeg kender ham ikke

Af Troels Drasbech

Svenskeren var ikke synderligt imponeret over Milans nye træner, der forventes at tilslutte klubben efter sæsonen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Zlatan Ibrahimovich er altid god for et underholdende citat, og det er der ingen indikationer om, at der bliver ændret på. Efter Milans overraskende comeback-sejr på 4-2 over Juventus, udtalte han selvsikkert, at hvis han havde været i truppen hele sæsonen, så havde de vundet mesterskabet.

Nu er den gal igen for det 38-årige unikum, der i weekend-magasinet Sportweek har leveret en spydig kommentar omhandlende Milan-klubbens formentligt nye træner, Ralf Rangnick, der ifølge flere pålidelige medier ankommer, efter nuværende sæson er afsluttet.

- Hvem er Rangnick? Jeg kender ham ikke, udtalte Zlatan kort og kontant til Sportweek, der udgives under Gazetta dello Sport..

Muligheden for, at de to aldrig mødes, er dog stadigvæk et muligt scenarie, da Zlatan også brugte interviewet til at fastlægge, at fremtiden fortsat er uvis for svenskeren:

- Ibra spiller for at vinde noget, ellers bliver han hjemme. Ibra er ikke en Europa League-spiller, og Milan er ikke en Europa League-klub. Jeg ved ikke, om der vil være en anden klub for mig efter Milan. Jeg lukker aldrig døren helt, udtalte svenskeren om fremtiden.

Mere om Zlatan Ibrahimović

Mere om Milan

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik