Fodbold nyheder

Præsident:
Messi vil slutte karrieren i Barcelona

Af Daniel Fisker

FC Barcelona-præsidenten Josep Maria Bartomeu har slået fast, at Lionel Messi ikke forlader Camp Nou, når hans nuværende kontrakt udløber næste sommer.

Article image

I den forgangne uge opstod der rygter om, at kontraktforhandlingerne mellem FC Barcelona og Lionel Messi var gået i hårknude, hvorfor den argentinske troldmand ville forlade den catalanske storklub i 2021.

Nu har piben tilsyneladende fået en anden lyd på Camp Nou. I hvert fald har Barca-præsidenten Josep Maria Bartomeu løftet sløret for, at Messi vil lægge støvlerne på hylden i omklædningsrummet på Camp Nou.

- Jeg kommer ikke til at fortælle detaljer om forhandlingerne, men han har sagt mange gange, at han ønsker at slutte sin karriere i Barca, udtaler Josep Maria Bartomeu ifølge London Evening Standard.

- Lige nu fokuserer vi på turneringen (LaLiga, red.). Der forhandles med masser af spillere.

- Messi vil fortsætte i Barca, og han vil slutte sin karriere her. Han har mange år i sig endnu, og vi kommer til at nyde godt af ham i rigtig lang tid.

Lionel Messi har på nuværende tidspunkt spillet 725 kampe i Barcelona-trøjen, hvilket har resulteret i 630 mål og 275 assists, siden han som 17-årig debuterede for klubbens førstehold i 2004.

Mere om Lionel Messi

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik