Fodbold nyheder

Klopp om Thiago:
Jeg kan rigtig godt lide ham

Af Daniel Pantic

Bayern München-stjernespilleren har været rygtet til Anfield, men Liverpool-bossen vil ikke give svar på rygterne.

Article image
Ritzau-Scanpix

Spekulationer har taget fart i denne uge, hvor det tyder på Thiago Alcantara var på nippet til at forlade Bayern München til fordel for de nyligt kronede Premier League-mestre.

Den 29-årige er ved at starte det sidste år af sin kontrakt i Bayern og forhandlinger om en ny aftale har tilsyneladende nået et dødvande, hvilket betyder Bayern kan overveje et salg til sommer i stedet for at risikere spilleren forlader klubben på en fri transfer næste år.

Med rygter, der raser om et forestående Liverpool bud, er det lidt overraskende, at Klopp blev spurgt om Thiago på sit pressemøde efter søndagens 2-0 sejr over Aston Villa på Anfield.

Tyskeren ville ikke bekræfte om han ville være interesseret i at hente spanieren, men han indrømmede, at han er en beundre af hans talent.

- Ville du blive overrasket, hvis jeg aldrig gav et svar på det? Jeg besvarer aldrig den slags spørgsmål, siger Klopp ifølge Goal.com

- Thiago Alcantara er en rigtig god spiller. Ligesom en masse andre spillere derude, jeg kan lide ham rigtig meget. Det er alt, hvad jeg har at sige om det.

Thiago har vundet 15 titler med Bayern München, siden han kom kom til klubben fra FC Barcelona tilbage i 2013.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Paris SGChampions League - RB Leipzig - Atlético Madrid