Brøndby - SønderjyskE

Danmark: Superligaen
Brøndby
Brøndby StadionFuld tid1-0
SønderjyskE
LineupReferat

Sønderjyske-lejren ærgrer sig:
Klart frispark

Af Mike Hjulmand

Sønderjyske føler sig klart snydt ovenpå dagens 0-1 nederlag på Brøndby Stadion, hvor en kendelse i den ene enden, endte med at koste mål i den anden ende.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sønderjyske viste flere gode takter i dag på Brøndby Stadion, men det var ikke nok til point på Vestegnen. Det kunne det dog have været, men et manglende frispark til de jyske gæster endte med at koste point, det mener cheftræneren og Pierre Kantstrup.

- Vi skabte en del chancer i dag, men jeg synes også, at Brøndby sidder på en vis del af spillet. Det er selvfølgelig skuffende den måde som de skal score på. Jeg er overbevist om, da jeg er inde på banen, at der er frispark og det er jeg bare blevet bekræftet i, efter jeg har set den på telefonen, fortæller Pierre Kantstrup efter dagens kamp på Brøndby Stadion til indkast.dk og han bakkes op af sin cheftræner.

- Det er glasklart, at der er frispark til Joao (Joao Pereira, red.) det kan der ikke være nogle tvivl om, men det går begge veje i dag. Der er også situationer i dag, hvor Brøndby kan føle sig snydt, men dog ikke i kampafgørende situationer, lyder det fra Glen Riddersholm

Sønderjyske møder Silkeborg på søndag, hvor alle kampe spilles samtidig.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik