Fodbold nyheder

Medie:
United sænker prisen på Smalling

Af Daniel Fisker

Manchester United har ifølge Football Italia sænket prisen på Chris Smalling, som er udlejet til AS Roma.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chris Smalling har fået en ny start i AS Roma, efter han var røget ud i kulden i Manchester United. Den italienske hovedstadsklub har dog kun underskrevet en lejeaftale med den engelske forsvarsspiller, som dermed skal tilbage til Old Trafford denne sommer.

De fleste rygter går imidlertid ud på, at Smalling ønsker at blive i AS Roma, som efter sigende er villige til at beholde deres lejesvend. Manchester United har hidtil forlangt 187 millioner kroner for at give slip på Smalling, som har kontrakt med Manchester United til sommeren 2022.

I AS Roma mener man dog efter sigende, at 187 millioner kroner er for meget for 30-årige Smalling, hvilket nu, ifølge Football Italia, har fået ”The Red Devils” til at sænke deres priskrav til mellem 134 og 149 millioner kroner.

Denne udvikling gør utvivlsomt muligheden større for, at Smalling, som i denne sæson har spillet 28 kampe for AS Roma, ikke skal tilbage til Old Trafford, når lejekontrakten udløber, men at han derimod kan blive på Stadio Olimpico.

Mere om Chris Smalling

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik