Fodbold nyheder

Roberto Carlos om Ronaldo:
Han var den bedste

Af Simon Lindgren

Roberto Carlos og Ronaldo havde et helt særligt bånd, da de spillede sammen. Nu fortæller Carlos, at Ronaldo var bedre end nutidens store stjerner.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der er meget snak om, hvem der er den bedste fodboldspiller i verden. Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er dem som alle snakker om. Den tidligere venstre back i Real Madrid Roberto Carlos mener dog ikke, at de to kan måle sig med hans holdkammerat fra både landsholdet og Real Madrid. Carlos mener nemlig, at Ronaldo Nazário var noget helt særligt.

- Ronaldo var enestående til træning. Han var den bedste. Der kommer aldrig til at være en anden Ronaldo ‘Fenomeno’. Hverken Neymar, Cristiano eller Messi. Ronaldo er unik, fortæller Roberto Carlos til mediet ‘Goal’.

Den lille brasilianer spillede sammen med Ronaldo i Real Madrid i fem år, og sammen var de med til at vinde VM med Brasilien i 2002. Carlos roser sin brasilianske ven til skyerne og hævder samtidig, at angriberne havde sværere betingelser dengang.

- Jeg tror, at det var sværere at score mål i vores generation. Spillet var mere fysisk dengang og angriberne var ikke så beskyttede, men Ronaldo kunne alt, fortæller Roberto Carlos.

Ronaldo spillede i Real Madrid fra 2002 til 2005, hvor det blev til 83 mål i 127 kampe.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik