Fodbold nyheder

Cristiano Ronaldo i corona-karantæne

Af Daniel Fisker

Cristiano Ronaldos rejse til Madeira koster nu den portugisiske superstjerne 14 dage i corona-karantæne.

Article image
Ritzau-Scanpix

Cristiano Ronaldo har tilbragt nogle uger på Madeira, hvor han har holdt formen ved lige og tilbragt tid med familien. Hjemrejsen til Torino, som blev forsinket af et strandet privatfly, er nu fuldbragt for Cristiano Ronaldo. Dermed er prøvelserne dog ikke overstået for Juventus' nok vigtigste spiller.

Den portugisiske superstjerne landede i Torino tirsdag, hvor resten af Juventus-mandskabet var blevet bedt om at indfinde sig på klubbens træningsanlæg. Her kommer Ronaldo dog ikke tilbage til foreløbig. Daily Star rapporterer således, at Ronaldo nu har taget hul på de obligatoriske 14 dage i corona-karantæne.

Den italienske regering har vedtaget, at Serie A-klubbernes spillere skal holde afstand til hinanden, mens der kun må trænes i mindre grupper. De nuværende foranstaltninger er foreløbig gældende indtil senere på måneden, mens der i øjeblikket arbejdes med en potentiel genoptagelse af Serie A-sæsonen i næste måned.

Cristiano Ronaldo håber uden tvivl på, at han kan hjælpe Juventus på vej mod den niende Serie A-titel i træk, når han har overstået de 14 dages karantæne og kan vende tilbage til ”Den Gamle Dames” træningsanlæg. Juventus’ forspring til Lazio på andenpladsen begrænser sig til et enkelt point, mens Lazio har en langt bedre målscore end Juventus.

Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik