Fodbold nyheder

Russisk angriber drømmer om Real Madrid

Af Frederik T. Sørensen

Russisk landsholdsangriber ville ikke være i tvivl, hvis der skulle komme et opkald fra de spanske giganter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Med sine 15 mål og 12 assists i sine 28 kampe for Zenit Skt. Petersborg i denne sæson er det ikke kun af statur, at Artem Dzyuba kan virke intimiderende. Den 31-årige targetman har spillet i den russiske storklub siden 2015 og har indtil videre kun været på kontrakt i hjemlandet.

Dzyubas kontrakt udløber dog efter denne sæson, og står det til ham, er han ikke i tvivl om, hvilken klub der skal være den næste i rækken, da han har en stor forkærlighed for den spanske storklub Real Madrid.

- Lige siden jeg var lille, har jeg været fan af Real Madrid, har Dzyuba ifølge Sportsmole meldt ud på Instagram Live.

- Raul, Roberto Carlos, Redondo og Ronaldo spillede alle dér. Hvis de lader mig vælge, ville jeg spille der, udtalte han videre.

Skulle ønsket gå i opfyldelse for angriberen, vil det ubetvivleligt blive den største klub, han endnu har repræsenteret. Foruden Zenit har Dzyuba tidligere spillet for Spartak Moskva, Tom Tomsk, FC Rostov og Arsenal Tula.

Dzyuba er desuden en fast bestanddel af det russiske landshold, hvor han indtil videre har spillet 42 kampe med 24 mål til følge. Han er holdets anfører og scorede også tre mål under VM i Rusland tilbage i 2018.

Mere om Artem Dzyuba

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik