Fodbold nyheder

’Plaffeministeren’ skal sende guldet til FCM

Af Torsten Brix

Flere chancer skal omsættes til mål…

Article image

Blot 32 mål i 20 kampe har FCM lavet, selvom de har været det hold i Superligaen, der er kommet til flest chancer. Det skal nu ændres og ind i truppen er nu kommet Lasse Vibe, talentet Anders Dreyer og selveste ’Plaffeministeren’ – Ronnie Schwartz, hvilket FCM-træner Brian Priske har følgende kommentar til:

- Egentlig synes jeg, at vi har haft okay med redskaber til at score flere mål. Jeg har været fortrøstningsfuld, fordi vi producerede chancer nok og havde masser af indlæg. Men nogle gange var det stolpe ud, og andre gange var det mindre god kvalitet fra vores side. Så det har vi prøvet at arbejde med – også på at gøre chancerne større, siger Brian Priske til Politiken og fortsætter:

- Det handler om at gøre tingene så simpelt og tydeligt som muligt for drengene. Vi prøver at skærpe deres beslutninger i forhold til afslutningerne og se på, om vi kan afslutte fra bedre vinkler, komme i bedre positioner, eller om der eventuelt står en anden spiller mere fri. Det er de beslutninger, der kan gøre forskellen på, om vi scorer eller ej.

Første svar kan komme i aften, når Lyngby gæster Herning…

Mere om Ronnie Schwartz

Mere om Silkeborg

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik