Fodbold nyheder

Officielt:
RB Leipzig henter offensivprofil i Kroatien

Af Christian Kern Hansen

RB Leipzig har på deres officielle hjemmeside offentliggjort, at Dinamo Zagreb-profilen Dani Olmo er ny mand hos førerholdet i Bundesligaen.

Article image
Ritzau-Scanpix

RB Leipzig har siden deres ankomst til det fineste tyske selskab imponeret alt og alle med deres offensivt poleret spil, og deres evne til fra for første sæson at spille med om topplaceringerne i Bundesligaen. I denne sæson er østtyskerne efter de første 18 kampe i ligaen placeret på ligaens førsteplads med fire point ned til den nærmeste forfølger, og den omdiskuterede klub ligner i denne sæson en reel bejler til det tyske mesterskab. For at realisere denne drøm, har tyskerne nu erhvervet sig den spanske Dinamo Zagreb- offensivspiller Dani Olmo. Det bekræfter klubben på sin officielle hjemmeside.

RB Leipzig har udstyret spanieren med en kontrakt gældende frem til 2024, og Olmo har fået nummer 25.

Dani Olmo har i en længere periode været en ombejlet herre på transfermarkedet, og det er meget naturligt, da spanieren i denne sæson for alvor har vist prøver på sit talent i Champions League, hvor han med hans nu forhenværende kroatiske klub, Dinamo Zagreb, kæmpede til det sidste for at opnå en tredjeplads, og dermed videre avancement til Europa League. Klubben endte dog med at være et point efter den ukrainske storklub Shakthar Donetsk i dette års gruppe C i Champions League, men det ændrer ikke på, at Dani Olmo klart lignede en mand der havde niveau til mere.Mere om Daniel Olmo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik