Fodbold nyheder

Eriksens agent er rejst til Italien!

Af Christian Bang Jensen

Christian Eriksen afviste angiveligt et konkret tilbud fra Manchester United, og nu er spillerens agenten rejst til Italien for at forhandle med en milanesisk topklub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Nu sker der for alvor noget i sagaen om Christian Eriksen. Ifølge The Guardians italienske reporter Fabrizio Romano rejste den danske 10’ers agent i går aftes til Milano med henblik på at forhandle en kontrakt med Serie As førerhold, Inter.

Inter skulle ifølge reporteren være klar til at skrive under med Christian Eriksen på en fri transfer, hvilket betyder, at danskeren spiller sæsonen færdig med Tottenham, og at han først vil trække en Inter-trøje over hovedet til sommer.

Den danske stjerne skulle for et par dage siden have afvist et skifte til Manchester United og nu tyder meget altså på, at fynboens næste destination bliver Milano. Her vil Christian Eriksen komme til at spille under Antonio Conte, der er bekendt med danskeren fra sin tid i Premier League klubben Chelsea.

Inter holder i disse dage godt gang i rygtegryden. Udover Christian Eriksen har man kig på Chelsea-angriberen Olivier Giroud, der ifølge flere engelske medier er blevet tilbudt en kontrakt i den italienske storklub, Manchester Uniteds back Ashley Young, der kan følge i fodsporerne på Romalu Lukaku og Alexis Sánchez, mens Inters administrerende direktør, Beppe Marotta, har indrømmet, at man også arbejder på at skaffe FC Barcelonas midtbanedynamo Arturo Vidal til klubben.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik