Fodbold nyheder

Agent blokerer:
Her er listen med spillere som ikke kan skifte til Manchester United

Af Christian Bang Jensen

Superagenten Mino Raiola har fået nok af at forhandle med Manchester United. Indkast.dk bringer her en liste af spillere, som ikke kommer til at skifte til ”De Røde Djævle,” så længe de er klienter hos den hollandske agent.

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter et længere forhandlingsforløb, som endte med Erling Hålands skifte til Dortmund i stedet for den engelske traditionsklub Manchester United, samt et forfærdeligt forløb for den franske superstjerne Paul Pogba i det engelske har superagenten Mino Raiola valgt ikke at ville sende flere af sine klienter til Manchester United nogensinde.

- Jeg vil ikke sende nogen hen til en klub, som kunne have ødelagt (Diego) Maradona, Pele og (Paolo) Maldini. (Paul) Pogbas eneste problem er Manchester United. Det er en klub, som er ude af trit med virkeligheden og uden et sportsligt projekt, udtalte Mino Raiola til italienske La Republica kort før nytår.

Dette betyder, at nogle af de mest spændende spillere i fodboldens verden aldrig vil kunne trække en rød Manchester United trøje over hovedet. Indkast.dk bringer her en potentiel startopstilling med de mest spændende navne i Mino Raiolas fold. En fold som tæller både store stjerner og unge talenter.

Gianluigi Donnarumma – 20 år og målmand i Milan

Kenny Tete – 22 år og højre back i Lyon
Konstantinos Manolas – 28 år og centralforsvar i Napoli
Matthijs de Ligt – 20 år og centralforsvar i Juventus
Luca Pellegrini – 20 år og venstre back i Cagliari men ejet af Juventus

Justin Kluivert – 20 år og kantspiller i Roma
Marco Verratti – 27 år og centralmidtbane i Paris Saint-Germain
Blaise Matuidi – 32 år og centralmidtbane i Juventus
Lorenzo Insigne – 28 år og kantspiller i Napoli

Moise Kean – 19 år og angriber i Everton
Erling Haaland – 19 år og angriber i Dortmund

Mino Raiola har tidligere været god til at sende spillere til Manchester United, da hans klientel også tæller spillere som Henrikh Mkhitaryan, Zlatan Ibrahimovic, Sergio Romero og selvfølgelig det største navn af dem alle Paul Pogba.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik