Fodbold nyheder

Dortmund øjner belgisk forstærkning i Napoli

Af Christian Kern Hansen

Den tyske storklub, Borussia Dortmund ønsker ifølge Gianluca Di Marzio at hente Dries Mertens til klubben, som en erstatning for den skadet spanske angriber, Paco Alcacer.

Article image

Borussia Dortmund har i denne sæson store dele af tiden spillet uden en decideret angriber, i det deres spanske skarpretter Paco Alcacer har siddet ude med en skade i akillescenen. Derudover har den spanske målmager også oplevet problemer med knæet her på det sidste, og tyskerne besidder altså ikke en direkte angriber til nierpositionen.

Mål har klubben dog ikke haft de store kvaler med at lave. I Bundesligaen står Ruhr-klubben noteret for 40 scoringer i 16 kampe, og generelt er målene blevet fordelt ganske ligelidt mellem de offensive problemer. Dog har Marco Reus, samt det engelske stjernefrø, Jadon Sancho båret det tungeste læs, når det kommer til at finde frem til netmaskerne.

Nu forlyder det ifølge det italienske medie, Gianluca Di Marzio, at den tyske topklub ønsker at hente Dries Mertens.Til rygtet knytter historien om Dries Mertens der angiveligt først ønsker at vente på en nyt kontrakttilbud fra Napoli sig dog også. Belgierens kontrakt med napolitanerne udløber til sommer. Derudover skriver det italienske medie dog også, at hvis en aftale mellem de to parter ikke finder sted, så ønsker den hurtige belgier at søge udenlands. Et nyt eventyr i anden italiensk klub, skulle angiveligt ikke være førsteprioritet for spilleren, der virkelig er anerkendt og elsket i det sydlige Italien.

Dries Mertens har været i det syditalienske siden 2013, hvor han ankom fra hollandske PSV Eindhoven.

Mere om Dries Mertens

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik