Fodbold nyheder

Bliver Chelseas transferforbud ophævet?

Af Tobias Mølgaard Sørensen

I dag får London-klubben svar på deres appel til CAS, og det forventes, at transferforbuddet bliver ophævet, og Roman Abramovich står klar med pengepungen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det bliver officielt i dag, om Chelsea får ophævet deres transferforbud, der blev dem pålagt af FIFA i februar. Straffen blev, at klubben ikke måtte hente spillere i to transfervinduer. I sommer solgte de kun ud af deres mange spillere, men straffen kan blive ændret i dag, når CAS kommer frem med deres vurdering af appellen. Dermed kan de hente forstærkninger til januar.

Hvis transferforbuddet fjernes, vil Chelseas rige ejer, Roman Abramovich, stå klar i kulissen med en stor sum penge. Frank Lampard har allerede udset sig Leicesters Ben Chilwell, der skal erstatte Marcos Alonso på venstreback-positionen. Crystal Palaces Wilfried Zaha og Dortmunds Jadon Sancho sættes ligeledes i forbindelse med London-klubben.

Mason Mount er en af de spillere, som Frank Lampard har givet chancen, da klubben ikke kunne hente nye spillere ind i sommer, og han har sammen med flere af de unge kræfter grebet chancen. Den 20-årige englænder frygter ikke for sin plads, hvis Chelsea igen kan begynde at hente spillere.

- Vi er ikke bekymret for nye spillere. Der har altid været konkurrence om pladserne i Chelsea, og man er nødt til at kæmpe, hvis man gerne vil spille her i klubben, sagde Mason Mount til Evening Standard omkring transfersituationen.

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik