Fodbold nyheder

Ville til Madrid på trods af bedre tilbud

Af Christian Bang Jensen

Ifølge Lyon-præsident, Jean-Michel Aulas, lagde Premier League-klubben Manchester United flere penge på bordet for en ung Karim Benzema, men valget var enkelt for den fransk angriber.

Article image
Ritzau-Scanpix

Året er 2009. Real Madrid har gang i noget uset stort på transfermarkedet. Den spanske klub har lavet den dyreste handle i fodboldhistorien med tilgangen af portugisiske Cristiano Ronaldo fra Manchester United, men det stopper ikke der. Også brasilianske Kaká og spanske Xabi Alonso er kommet til hovedstaden. Og så er der Karim Benzema; en lovende fransk angriber, der er hentet til fra Olympique Lyon.

Et årti senere sidder vi så her. Kaká og Xabi Alonso har stoppet karrieren, mens Cristiano Ronaldo er taget videre til Juventus. Men en mand har været en konstant det sidste årti i den spanske hovedstad. Karim Benzema. Han er der endnu og har gang i en forrygende sæson. Men havde det stået til Lyons præsident, Jean-Michel Aulas, var angriberen aldrig kommet til ”Los Blancos” den sommer i 2009. Faktisk tilbød Manchester United flere penge for franskmanden end den spanske storklub.

- Da Karim (Benzema) kom til mig og ville forlade Lyon, havde jeg modtaget to tilbud: Et fra Manchester United og et fra Real Madrid. Karim kom, ligesom (Nabil) Fekir gjorde det, for at se mig, og det viste, at vi havde et meget tillidsfuldt forhold. Han (Karim Benzema) fortalte, at hans drøm var at spille for Real Madrid. Vi solgte ham til Madrid, selvom United gav et overlegent tilbud, fortæller Jean-Michel Aulas til den spanske avis AS.

Karim Benzema er en af de stjerner, som funkler mest hos Real Madrid i øjeblikket, og i denne sæson har han på 18 kampe i La Liga og Champions League scoret 14 mål og lavet 6 assists.

Mere om Karim Benzema

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik