Fodbold nyheder

River Plate sportdirektør forberedt på potentielt trænerskifte

Af Christian Kern Hansen

FC Barcelona har i de seneste par dage været kædet sammen med River Plate-træneren Marcelo Gallardo. Et rygte der ikke er gået ubemærket hen på ledelsesgangene i den argentinske hovedstad.

Article image
Ritzau-Scanpix

De seneste par dage har FC Barcelona været sat i forbindelse med den succesrige River Plate-træner Marcelo Gallardo, der har vundet flere nævneværdige trofæer med den argentinske storklub. Rygterne er ikke gået ubemærket hen i Sydamerika, hvor River Plate-sportdirektøren, Enzo Francescoli allerede har udtalt sig om et potentielt tab af den kompetente træner.

- Vi bliver nødt til at være forberedt på alle beslutninger. Dette skete for et par år siden, da Ramon Diaz fortalte, han blev nødt til at skifte, men jeg tænker ikke meget på dette. Du får mig til at tænke på det, når jeg snakker med dig (intervieweren fra TYC Sports,red). Jeg tænker ikke på hvad der sker om et par måneder, fordi det er alligevel ikke min beslutning, udtalte Enzo Francescoli til det argentinske medie, TYC Sports.

FC Barcelona har leveret mange svingende præstationer i denne sæson, og senest måtte man tage til takke med en nulløsning hjemme mod tjekkiske Slavia Prag. Pointmæssigt har sæsonen indtil videre været acceptabelt, men de spillemæssige udsving har vakt bekymring blandt FC Barcelonas fans.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik