Fodbold nyheder

Matthijs De Ligt indrømmer, at han har det hårdt i Juventus

Af Mads Sigh Lund Andersen

Hollænderen har ikke haft den bedste start i Torino.

Article image
Ritzau-Scanpix

630 millioner var, hvad Juventus betalte for den nu 20-årige De Ligt i sommerens transfervindue. Siden De Ligts skifte har det dog ikke været en dans på roser for den unge midtstopper, som ellers havde en fantom-sæson i Ajax inden han blev solgt, hvor han vandt ligaen og cuppen i Holland, imens han var kaptajn for holdet. Han har efter sin blandede start hos Juventus nu indrømmet, at han er nødt til at forbedre sig.

- I Ajax følte jeg mig uovervindelig, i dag er det anderledes. Men jeg tror det er normalt, fordi alt er nyt for mig. Jeg bevæger mig fremad, og jeg er ikke bekymret. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke spiller så godt, som jeg gerne vil. Alt jeg kan gøre er at fortsætte med at arbejde, gøre mit bedste og lære af mine holdkammerater. Jeg spiller, og det er det vigtigste, fordi jeg er sikker på, at alt nok skal gå godt, og denne sæson vil blive positiv, sagde De Ligt til Fox Sports.

De Ligt gav i forrige weekend et straffespark væk imod Inter, hvor Juventus tabte 2-1, og han skal forsøge at rejse sig, når Juventus tager imod Bologna i Torino den 19. oktober.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik