Fodbold nyheder

Spil:
Færøerne vs. Rumænien

Af Torsten Brix

Færøerne møder Rumænien hjemme i Tórshavn i den 7. kamp i EM kvalifikationens gruppe F.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rumænien er med i en drabelig duel om en plads til EM 2020. De duellerer lige nu med både Sverige og Norge om gruppens 2. plads, da Spanien har sat sig ret sikkert på gruppens 1. plads.

Inden runde 7 starter har Norge 9 point, Rumænien har 10 point, og Sverige har 11 point. Rumænien har både Sverige og Norge på hjemmebane, og de skal i sidste runde møde Spanien på udebane. Derfor er det utrolig vigtigt, at holdet tager alle tre point, når de møder gruppens sidsteplads fra Færøerne. Men det kan ende med ikke at være nok at tage tre point, for med en så tæt kamp om 2. pladsen kan målscoreren også få indflydelse. Derfor kan det blive vigtigt at vinde denne kamp med mere end bare et mål.

Færøerne ligger som sagt på sidstepladsen og har nul point efter seks kampe. De har en 3:20 målscorer og har kun i én kamp ikke tabt med mere end ét mål. Det var kampen mod Malta, hvor de kun tabte 1-2. Færøerne har kun cirka 50.000 indbyggere, og det kan selvfølgelig derfor være ret svært at kæmpe med større nationer i Europa.

Der er meget, der taler for, at Rumænien kommer til Tórshavn og kører Færøerne over. Derfor er dagens spilforslag:

Rumænien vinder med mindst to mål til odds 2.0

Dette spilforslag er leveret i samarbejde med Bettingbåden.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik