Fodbold nyheder

Harry Maguire spår United-comeback - til toppen af Premier League

Af Mads Sigh Lund Andersen

Verdens dyreste forsvarsspiller, Harry Maguire har fokus på fremtiden i Manchester United.

Harry Maguire, Jesse Lingard, Manchester United - Chelsea 2019
Harry Maguire, Jesse Lingard, Manchester United - Chelsea 2019

Med Manchester Uniteds 1-0-nederlag til Newcastle i søndags er United nu uden sejr i 11 hjemmekampe i træk. På samme tid er starten af denne Premier League-sæson deres dårligste i 30 år. Alligevel er Harry Maguire sikker på, at han og hans holdkammerater vil blive succesfulde.

- Det er langtidssigtet, det er det centrale. Døm om fem-seks år - om jeg har været en succes for klubben eller ej. Jeg tror på det, og jeg er sikker på, at jeg om fem-seks år vil være en succes, samt at vi vil have mange gode tider her. Vi er nødt til at fortsætte med at blive bedre som et hold, ikke bare mig som individ. Jeg mener, at hvis vi bliver bedre som hold, vil jeg også blive en succes, sagde Maguire til Inside United.


Maguire tog i samme interview stilling til hans enorme prisskilt, og titlen som verdens dyreste forsvarsspiller. De ting bekymrer ham ikke.

- Det generer mig ikke. Det er noget jeg ikke kan påvirke. Leicester ville gerne beholde mig, og de er i en fantastisk situation som klub. Manchester United ville gerne købe mig, og de kom til enighed. Det er nok en god handel for begge parter, og nu vil jeg bare gerne fokusere på fodbold, fortsatte Maguire i interviewet med Inside United.

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik