Fodbold nyheder

7-up til Aubameyang efter møde med PL’s farligste angriber

Af Torsten Brix

”Young Guns” gjorde det godt imod Burnley – især deres nye Dani Ceballos.

Article image

Som Indkast.dk var inde på op til lørdagens kamp imod Arsenal, så har Burnley-angriberen Ashley Barnes været den mest farlige angriber Premier League-angriber i 2019, og kort inden pausen af opgøret på Emirates kom Barnes igen på måltavlen, da han sparkede en løs bold i mål, efter Arsenals debuterende David Luiz var meget langt fra den formstærke angriber. Se målet her:Målet var til 1-1 efter Alexandre Lacazettes åbningsmål efter et hjørnespark.Kampens bedste var Arsenals nye – Dani Ceballos – som også var oplægger til Arsenals andet mål. Afslutteren var Pierre-Emerich Aubameyang, der lavede sit syvende mål i fire kampe imod Burnley.

Arsenals startopstilling til kampen havde en gennemsnitsalder på blot 24,9 år, efter unge spillere som Ainsley Maitland-Niles, Dani Ceballos, Matteo Guendouzi, Joseph Willock og Reiss Nelson startede, og flere af dem gjorde det stærkt imod Burnley med en gennemsnitslader på over 28 år.

Burnley har ikke vundet over Arsenal i London siden 1974, og det kom de heller ikke til i efterårs-udgaven af 2019, fordi Pierre-Emerich Aubameyang lavede 7-up imod Burnley.


Arsenal – Burnley: 2-1 (1-1)
1-0: Alexandre Lacazette (12)
1-1: Ashley Barnes (44)
2-1 Pierre-Emerich Aubameyang (64)
Dommer: Mike Dean

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Napoli - BarcelonaChampions League - Lyon - JuventusChampions League - Real Madrid - Manchester C