ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Neymar reagerer på sag om voldtægt

Af Obaida El-Itr

Neymar afviser beskyldninger om voldtægt i en Instagram-video.

Article image
Ritzau-Scanpix

De seneste 24 timer har en nyhed floreret på de brasilianske og spanske medier. Den tidligere Barcelona-spiller, er, af en kvinde, blevet beskyldt for vold og voldtægt. Efter at have udvekslet beskeder på et socialt medie, sørgede Neymar for at kvinden kunne flyve til Paris, hvor de to mødtes. Ifølge politirapporten er Neymar blevet beskyldt for at være aggressiv og true sig til sex. Det skriver Sky Sports.

I en video på Instagram forklarer den brasilianske stjerne, at beskyldningerne ikke er sande, og at det hele er et ’set up’. I videoen siger han blandt andet:

- De, som kender mig, ved, at jeg aldrig kunne finde på at gøre sådan noget. Vi var sammen som mand og kvinde den aften, og dagen efter var alt godt. Jeg håber efterforskerne læser meddelelserne, så de kan vurdere, hvad der foregik, siger Neymar.

I videoen viser Neymar også billeder af WhattsApp-beskedsamtaler som viser, at PSG-stjernen og kvinden skrev sammen i en venskabelig tone flere dage efter.

PSG har endnu ikke kommenteret på sagen. Neymar er i øjeblikket sammen med det brasilianske landshold. De forbereder sig til Copa America, som starter i denne måned.


EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik