Fodbold nyheder

Guardiola om the treble:
Det er ikke nok

Af Daniel Fisker

Den historiske treble er ikke nok for Manchester City-manageren Pep Guardiola – han vil vinde Champions League.

Article image
Ritzau-Scanpix

En finalesejr på 6-0 medførte lørdag, at Manchester City vandt sæsonens tredje trofæ – en såkaldt treble. ”The Citizens” har forinden triumferet i Premier League og Carabao Cuppen. Den engelske treble er dog ikke nok for manageren Pep Guardiola.

- Jeg har tidligere sagt, at jeg vil blive bedømt på, hvorvidt vi vinder Champions League eller ej, udtaler Pep Guardiola ifølge BBC.

- Jeg ved, at det ikke er nok, medmindre vi gør det (vinder Champions League, red.)

- Det kommer sammen med mig. Det ved jeg godt. Jeg ankom til Barcelona, hvor vi var heldige med, at vi vandt (Champions League, red.) to gange på fire år. Folk forventer, at jeg er noget specielt – at vi vinder Champions League – og det er stadigvæk sandt.

- I denne her klub pointkontoen og de indenlandske turneringer utrolige, men vi vinder ikke Champions League så ofte som andre, fordi holdene er så gode. Turneringen (Champions League, red.) er meget krævende, men vi vil vinde den.

Manchester City har vundet fire Premier League-titler, to FA Cup-titler og fire League Cup-titler, siden Sheik Mansour i 2008. Den pengestærke klub har dog aldrig vundet Champions League.

Vincent Kompany har været i Manchester City, siden Sheik Mansour gjorde sit indtog – inklusive otte år som anfører – men han offentliggjorde søndag, at han forlader klubben.

Senere på dagen kom det i den forbindelse frem, at den 33-årige belgier fortsætter karrieren i Anderlecht, hvor han startede karrieren. Her har forsvarsgeneralen underskrevet en treårig kontrakt som spillende manager.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik