Fodbold nyheder

Juve-ikon med kæmpe opråb til tidl. arbejdsgiver

Af Stefan Lindahl

Til Torino-baseret avis har Juventus-ikonet Claudio Marchisio fortalt om sine ønske-scenarier frem mod sommerens transfervindue.

Article image

Den Torino-baserede avis Tuttosport bringer i dag et interview med den tidligere midtbanespiller i Juventus, Claudio Marchisio. Ikonet forklarer i interviewet, hvad han håber, der sker i Juve til sommer. Det omhandler en ny træner, en ny angriber og en mulig transfer af en tidligere profil, som italieneren gerne ser i Juve igen:

- Jeg vil have en træner, som jeg ikke tror, Juve kan hente: Jürgen Klopp. Jeg er vild med hans stil og måde at spille fodbold på. Han ville gøre det så godt i italiensk fodbold. Men hvis Allegri (Max Allegri, nuværende Juventus-træner, red.) bliver, kan jeg ikke sige, at det er forkert fordi, han er en træner, som altid vinder, og det er ikke nogen lille bedrift.

- Jeg tror rigtig meget på Paulo (Paulo Dybala, red.). Jeg håber virkelig ikke, han bliver solgt. Det ville være en meget stor fejl fordi, kun få besidder hans evner. Icardi (Mauro Icardi, Inter-angriber, red.) er ligesom Trezeguet (David Trezeguet, tidligere Juventus-angriber, red.). Hans instinkter er ud over det sædvanelige, men ligesom David er han meget afhængig af sine medspillere. Ham og Dybala ville være et fantastisk makkerpar. Mauro kan sagtens tilpasse sig Juventus og deres spillestil.

- Jeg er meget imponeret over De Jong (Frenkie De Jong, kommende FC Barcelona-spiller, red.), men den mulighed er væk. Jeg ville elske at se De Bruyne eller Hazard i Italien, men det virker umuligt. Derfor siger jeg Pogba (Paul Pogba, tidligere Juventus- og nuværende Manchester United-spiller, red.). Et comeback for Paul ville være fantastisk især fordi, Juventus mangler en midtbanespiller, der kan bidrage mere offensivt. Jeg forstod ikke hans beslutning om at skifte til Manchester (Manchester United, red.), hvor han allerede havde været. Jeg forstår godt pengene, men tænkte han på at tage det næste skridt i sin karriere, så skulle han have valgt Spanien.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik