Fodbold nyheder

Manager med god nyhed til West Ham-fans

Af Simon Henneberg

Allroundspilleren Michail Antonio har i denne sæson skudt brystkassen frem og udfyldt noget af tomrummet efter salget af profilen Dimitri Payet. Derfor ser man gerne i London-klubben, at han skriver under på en ny kontrakt.

Article image
Ritzau-Scanpix

West Ham solgte i januar deres vel nok største profil, franske Dimitri Payet, til Marseille, og inden da var han raget uklar med klubben og blev smidt af holdet. Hertil kommer, at holdets angrebsstjerne, Andy Carroll, har siddet ude med en skade side 4. februar. Det har betydet, at andre har måttet træde til, og her har Michail Antonio været en af de mest iøjnefaldende.

Allroundspilleren har i denne sæsons Premier League scoret otte mål i 25 kampe, og de gode præstationer er naturligvis heller ikke gået West Hams træner, Slaven Bilic, næse forbi.

- Klubben vil gerne belønne Michail (Antonio, red.) med en bedre kontrakt. Vi vil give ham en god en, da han har været rigtig god for os, udtaler Bilic til Daily Mail.

Michail Antonio tjener angiveligt omkring 300.000 kroner om ugen på sin nuværende kontrakt, men kan, hvis han skriver under på en ny med klubben, komme til at tjene omkring det dobbelte.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik