Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Vidste du om… Zlatan Ibrahimović

Pudsigheder, statistikker og meget mere om "Kongen"...
- at den svenske jæger har skudt en elg på hele 500 kilo, hvilket frembragte rasende reaktioner fra forskellige dyreværnsorganisationer.

- at han har indrømmet, at imens han var i Malmø, stjal han cykler, når han skulle hjem fra træning. Blandt andet gik det ud over assistent-trænerens cykel, men også postens cykel da han afleverede post til klubben.

- at den kontroversielle angriber mindst ser filmen ”Scarface” to gange om året, og han mener, at Al Pacino er den eneste skuespiller, der ville kunne spille ham på film.

- at fodboldkarrieren var ved at stoppe som 15-årig, hvor Zlatan fik tilbudt et job som havnearbejder.

- at superstjernen har vundet 13 mesterskaber...

- at sammenlagt er han blevet solgt for hele 1.800.000.000 kroner, hvilket gør ham til en af de "dyreste" spiller nogensinde.

- at den omrejste angriber har scoret for seks forskellige klubber i Champions League: Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan og PSG.

- at efter 72 kampe for PSG havde han lavet 61 mål, hvilket svarer til vanvittige 0,81 mål pr. kamp.

- at han faktisk lavede hele 16 mål i 29 Barcelona-kampe, men endnu bedre blev det i Milan, hvor han lavede 28 mål i 32 kampe.

- at han næsten er blevet legendarisk efter sine skarpe svar til journalister. Som da han skulle svare på de bøsserygter, der var om ham: “Du kan komme forbi og besøge mig, og så kan vi finde ud af, om jeg er bøsse – og tag din søster med.” Eller da Zlatan blev spurgt, hvad han gav sin kæreste i forlovelsesgave: “Hun fik Zlatan.” Eller journalisten der spurgte, hvad der var sket i forhold til de mærker og ar, som han havde i sit ansigt, og hvortil Zlatan svarede: ”Det ved jeg ikke… spørg din kone.”

- at han kan se tilbage på en karriere med hele 32 trofæer.

- at han spillede 122 landskampe for Sverige og lavede 62 mål.

- at han vanvittige 12 gange blev kåret som årets spiller i Sverige.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER