Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Jasmin Beganovic

Problembarn skal mande sig op

Det skal være slut med samtaler og lade Mario Balotelli slippe afsted med alt muligt. Italieneren med ghanesiske –rødder skal til at opføre sig voksent.
Mario Balotelli har gjort alverdens dumheder, og det lader til at træner Roberto Mancini har fået nok. Træneren har forklaret den italienske-angriber, hvad han forventer af ham i 2013.

- Der skal ikke være flere samtaler, og han skal ikke slippe så nemt længere. Mario er efterhånden blevet 22 år gammel, og det er så sandelig på tide at han begynder at opfører sig professionelt, siger Mancini til La Gazzetta dello Sport, og tilføjer yderligere.

- Vi har arbejdet samme i mange år, og jeg holder virkelig meget af knægten. Jeg har faktisk set ham vokse op og bedt ham om at arbejde stenhårdt, da han skal have en seriøs indstilling til tingene. Han kan bare vende sig mod Totti, og søge inspiration, eftersom Totti er en ægte prof.

Roberto Mancini virker til at true Mario Balotteli indirekte, og hvis ikke der kommer andre boller på suppen så ender det højest sansynligt med, at Balotelli er fortid i den engelske storklub.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER