Fodbold nyheder

- Icardi optræder på mange ønskelister

Af Ryan Svale

Ifølge Mauro Icardis agent og kone, Wanda Nara, så er mange klubber interesserede i den argentinske Inter-angriber.

Den 25-årige argetinske angriber, Mauro Icardi, er udover at være anfører også en stor profil for den italienske Serie A-klub Inter.

Icardi har kontraktudløb i Inter i sommeren 2021, men tøver med at forlænge med klubben, fordi han ikke er tilfreds med de kontrakttilbud, han er blevet givet, og da der samtidig er interesse fra storklubber i andre lande, så kan han snart være fortid i klubben. Det afslører hans agent Wanda Nara, som også er hans kone til AS:

- En forlængelse med Inter er meget langt væk, som det ser ud lige nu, siger Wanda Nara ifølge AS.

- Der er meget vigtige klubber, som er interesserede i at hente Mauro, og vi er meget langt fra en aftale med Inter. De beløb, vi ifølge italiensk presse er blevet tilbudt, passer ikke. Vi har ikke modtaget et tilfredsstillende tilbud fra Inter endnu, siger Nara.

- Det giver ingen mening at forlænge med den samme løn som nu. Vi tror, at Mauro er på et højere niveau. Vi har et godt forhold til de to største klubber i Spanien, som er meget interesserede i Mauro. Der er også en klub i Frankrig og en i England, der er interesserede, afslutter hun.

Mauro Icardi har været i Inter siden 2013, hvor han kom til fra Sampdoria. Han har fået sin fodboldopdragelse på akademiet i FC Barcelona.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik