Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Ronaldo bekræfter: Jeg fortsætter i Saudi-Arabien

Cristiano Ronaldo har slået fast, at han også spiller i Al-Nassr i næste sæson. Den portugisiske superstjerne vil fortsætte – og fortsætter.
Transferrygterne sendte nærmest øjeblikkelig Cristiano Ronaldo tilbage til europæisk fodbold, da han var blevet præsenteret i saudiarabiske Al-Nassr, og i takt med at sommerens transfervindue har nærmet sig, er disse europæiske rygter ingenlunde stilnet af.

Nu har Ronaldo, som tilsyneladende har fundet sig til rette under de saudiarabiske himmelstrøg, dog foreløbig stukket en kæp i rygtehjulet. Han slår således fast, at han bliver i hovedstadsklubben Al-Nassr – og at han stadigvæk har høje tanker om den saudiarabiske Professional League.

- Jeg er glad her, jeg ønsker at fortsætte her, jeg fortsætter her, udtaler Cristiano Ronaldo ifølge Daily Mail, som citerer et saudiarabisk interview.

Den portugisiske superstjerne skabte i sidste måned røre, da han udtalte, at den saudiarabiske liga kan udvikle sig til at skulle høre til blandt de fem bedste i verden. Nu sætter han en tidsramme for denne profeti.

- Og min mening er, at hvis de fortsætter det arbejde, de ønsker at udføre her, i de næste fem år, så tror jeg, at den saudiarabiske liga kan blive en top-5-liga i verden.

- Jeg vil være en del af jeres verden, jeres kultur. Jeg vil være her, og jeg håber, at jeg kan gøre folk glade med mine kampe, mine præstation, og jeg håber, at vinde trofæer, men igen vil jeg sige tak for at byde mig velkommen. Jeg vil forsøge at gøre mit bedste i den tid, jeg er her.

Cristiano Ronaldo glimrede ved sit fravær, da Al-Nassr onsdag aften spillede sæsonens sidste kamp i Saudi Professional League, hvor det blev til en 3-0-sejr over Al-Fateh med den tidligere AaB-målmand Jacob Rinne på mål.

Onsdagens overbevisende sejr kunne dog ikke ændre på, at Al-Nassr måtte se sig slået i mesterskabskampen af Al-Ittihad, som havde fem point ned til Cristiano Ronaldo og kompagni på andenpladsen, da regnskabet blev gjort op.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER