Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jonas Corap

Bayern-stjerne rygtes til adskillige storklubber

Joshua Kimmich rygtes væk fra Bayern München.
Bayern München har ikke just gang i en drømmesæson, hvor deres stime af Bundesliga-titler siden 2013 hænger i en tynd tråd, da Dortmund kan sikre sig deres første ligatitel siden 2012, hvis de på hjemmebane slår Mainz i sæsonens sidste kamp. Generelt har det været en kaotisk sæson for Bayern, som også røg ud af Champions League mod PSG i kvartfinalen. Endnu en nedtur for klubben kan finde sted, hvis Marcas påstande holder stik om, at Joshua Kimmich muligvis skifter klub til sommer.

Det spanske medie melder, at Arsenal angiveligt er meget interesseret i den tyske landsholdsanfører, som de ønsker at bolstre midtbanen med efter, at Granit Xhaka efter syv år i London ser ud til at forlade 'The Gunners'. Kampen for Kimmich kan dog vise sig at være hård, da både FC Barcelona, Liverpool og Manchester City også skulle være interesserede i den 28-årige midtbanespiller.

Kimmichs kontrakt udløber i 2025, hvilket kan gøre situationen for de interesserede klubber mindre besværlig. Dog bliver det formentlig ikke en billig handel, hvis tingene skal falde på plads, da hans værdi ifølge Transfermarkt ligger på 596 millioner kroner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER