Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: EM Kvalifikation
FT
3 - 2
(0 - 2)
Kasakhstan
Danmark
B. Zainutdinov (73), A. Tagybergen (86), A. Aymbetov (89), A. Aymbetov (90)
R. Højlund (21), R. Højlund (35)
Torsten Brix

- Det er ikke acceptabelt

Kasper Hjulmand om den danske nedtur..
Søndag skulle Danmark forsøge at hente lidt mere oprejsning efter den forfærdelige VM-slutrunde og sejren over Finland. Til dette fik Kasper Hjulmand & co. en unik start med yderligere to scoringer af Rasmus Højlund og en føring på 2-0, indtil der var spillet 73 minutter. Men trods dette endte det danske landshold med at tabe de sidste 17 ordinære minutter med 0-3 til det meget ordinære landshold fra Kasakhstan, hvor størstedelen af spillerne kommer fra deres hjemlige liga.

Sådan skrev Indkast.dk i kampreferatet – Kollaps i Kasakhstan i går, hvor det danske tabte meget overraskende til lilleputnationen efter danskerne ellers havde været foran med 2-0 langt inde i kampen. I dagens udgave af Jyllands-Posten siger landstræner Kasper Hjulmand om den danske nedtur:

- Det tredje mål er meget vigtigt. I pausen talte vi om, at vi skulle lave nummer tre. 1-2, det kan ske. Der var ikke straffespark, men sådan er det. Det skulle ikke have rystet os så meget.

- Det har intet med taktik at gøre. Det handler om, at man gør lidt mere, man tager de defensive løb, man tager dueller, kæmper sammen, tager initiativ og spiller med løftet hoved. Det er grundlæggende. Det viste vi ikke. Vi havde endda muligheden for at blokere skuddet til 2-2. Det tredje mål var slet ikke acceptabelt. Det skal vi tage meget seriøst. Jeg har ikke svaret på, hvad der er galt, og hvad der skal ske. Men der er noget at kigge på. Det er ikke acceptabelt.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER