Fodbold nyheder

Europa: EM Kvalifikation
FT
3 - 2
(0 - 2)
Kasakhstan
Danmark
B. Zainutdinov (73), A. Tagybergen (86), A. Aymbetov (89), A. Aymbetov (90)
R. Højlund (21), R. Højlund (35)

Kollaps i Kasakhstan

Af Torsten Brix

Gigantisk nedtur for Kasper Hjulmand & co…
Article image
Søndag skulle Danmark forsøge at hente lidt mere oprejsning efter den forfærdelige VM-slutrunde og sejren over Finland. Til dette fik Kasper Hjulmand & co. en unik start med yderligere to scoringer af Rasmus Højlund og en føring på 2-0, indtil der var spillet 73 minutter.


Men trods dette endte det danske landshold med at tabe de sidste 17 ordinære minutter med 0-3 til det meget ordinære landshold fra Kasakhstan, hvor størstedelen af spillerne kommer fra deres hjemlige liga.

Godt nok fik Kasakhstan et lidt tynd straffespark og skulle Askhat Tagybergen få 100 langskudsmuligheder, kommer han nok ikke til at score mange mål, som det han lavede til 2-2, men det danske spillede lignede et slagent hold i afslutningen på kampen, som de ellers havde domineret stort.

Efter 63 minutter sendte Kasper Hjulmand trioen Philip Billing, Jens Styger Larsen og Mohammed Daramy på banen, og de to sidstnævnte fik slet ikke dækket op, da Aymbetov headede sejrmålet ind til 3-2.

Et voldsomt chok med nederlaget til lilleputnationen… leveret af et dansk landshold efter kaos i Kasakhstan!Mere om kampen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik