Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Anton Kirkegaard

Top 10: Spillere som har spillet for både Real Madrid og Barcelona

Disse spillere har spillet for de to største spanske fodbold-giganter.
10. Gheorghe Hagi: Den rumænske magiker spillede to sæsoner for både Real Madrid og Barcelona.

9. Alfredo Di Stefano: Den Argentinske legende nåede at spille et par venskabskampe for Barcelona, men tilbragte det meste af sin legendariske karriere hos “Los Blancos”.

8. Julien Lopetegui: Lopetegui tilbragte tre år i Madrid og tre i Barcelona, men spillede blot seks kampe i de seks år han var hos fodbold-giganterne.

7. Miguel Soler: Miguel Soler spillede ikke blot for Real Madrid og Barcelona. Han spillede også for deres lokalrivaler Espanyol og Atletico Madrid.

6. Javier Saviola: Den argentinske angriber havde tre gode sæsoner i Catalonien, men da turen gik til Madrid skuffede han.

5. Samuel Eto'o: Eto'o blev hentet af Real Madrid som helt ung, men Blev aldrig en succes i hovedstaden. Succes var der dog masser af, der han trak i en Barcelona-trøje. Han scorede i alt 130 mål for Barcelona.

4. Luis Enrique: Han spillede fem sæsoner i Madrid, hvor han vandt tre trofæer. Han følte sig dog ikke værdsat i Madrid og skiftede til Barcelona da hans kontrakt med Real Madrid udløb. Her vandt han sølvtøj som både spiller og træner.

3. Michael Laudrup: Laudrup var en del af et legendarisk Barcelona-hold som vandt fire liga-titler i de tidlige 90'ere. Han skiftede dog til Real Madrid i 1994, hvor han også løftede liga-titlen.

2. Ronaldo: Ronaldo spillede kun en enkelt sæson i Barcelona, men det er blandt de bedste sæsoner nogensinde (1996/97). Han scorede 47 mål i 49 kampe for Barcelona og vandt Ballon d'Or-prisen. Han vendte tilbage til Spanien i 2002, men denne gang for Real Madrid.

1. Luis Figo: Et historisk skifte, som stadig kan gøre Barcelona-fans vrede. Figo var en stjerne i Barcelona, men i år 2000 blev han den ultimative skurk. Figo skiftede til Real Madrid og fik kastet et grisehoved efter sig da de to hold mødtes igen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER