D. Núñez (4), M. Salah (14)
V. Júnior (21), V. Júnior (36), É. Militão (47), K. Benzema (55), K. Benzema (67)
Torsten Brix

Real Madrid tæsker Liverpool

Historien gentager sig for stakkels Liverpool imod ”Los Blancos”, der lavede fem mål på 46 minutter på Anfield Road…
I Champions League-finalen i 2018 vandt Real Madrid over Liverpool efter grotesk målmandsspil af Liverpool-keeperen Loris Karius. Tirsdag aften blev kampen gentaget, da det spanske hovedstadshold gæstede Anfield Road – og her blev hjemmeholdet ydmyget!

Det startede ellers godt for Liverpool, da de kom foran med 2-0 efter 14 minutter efter en lækker hælafslutning af Darwin Nunez, mens deres andet mål kom efter en kæmpe fejl af Real Madrid-keeperen Thibaut Courtois, da han spillede Mohamed Salah helt fri.

Meget bedre var det ikke i den anden ende, da Liverpool-målmanden Alisson helt ugeneret sparkede bolden ind på Vinicius Junior, der udlignede til 2-2, efter han også havde scoret meget præcist til 1-2.

Dette var blot to af fem Real Madrid-mål på Anfield Road – på 46 minutter. Militao udnyttede et voldsom passivt Liverpool-forsvar i forbindelse med et hjørnespark, inden Karim Benzema lavede to mål – hvor det ene var, efter Luka Modric flot havde ført bolden frem.

Resultat 5-2 til Real Madrid sender Liverpool på en næsten umulig opgave i returkampen i Spanien, men de har før hentet tre mål i en Champions League-kamp… men de har også før lavet en gigantisk målmandsfejl imod Real Madrid!