Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Dar

Pirlo afslører: Sådan var det at træne Ronaldo

Den italienske midtbanelegende var Ronaldos chef i Juventus i sæsonen 20/21.

Andrea Pirlo er ikke sikker på hvad der gik glat for Cristiano Ronaldo i Manchester United, da han har opfattelsen af en yderst professionel fodboldspiller. Ronaldos skifte til saudiarabisk fodbold kom i kølvandet på en grim skilsmisse med Manchester United, som ikke fik pæne ord med på vejen fra Ronaldo i det efterhånden verdenskendte interview med Piers Morgan.

Til sidst fik Manchester United nok af Ronaldos manglende professionalisme, men Pirlo var yderst begejstret med hvad han oplevede i deres fælles tid i Juventus.

- Det var nemt for mig at arbejde med ham. Han er rigtig fin fyr, meget professionel. Han vil spille hver kamp og score i hver kamp. Vi havde ikke nogen problemer, men fodbold kan skifte hurtigt og alder ligeså. Han havde måske et problem med et andet hold, men det var en god oplevelse for mig at træne ham, udtaler Pirlo ifølge Mirror.

Pirlo og Ronaldos fælles Juventus-tid var fra august 2020 til maj 2021 i en sæson, hvor klubben vandt Coppa Italia trods en svær sæson. Ronaldos karriere var stadig på sit peak på daværende tidspunkt og portugiseren scorede 36 mål og lavede seks assists i 44 optrædener under midtbanelegendens ledelse.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER